USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оголосили конкурс проектів для розвитку туризму

7 Березня 2017 13:22
Активним лучанам пропонують реалізувати свої ідеї щодо розвитку туристичного потенціалу обласного центру. Для цього сформували бюджет на суму 200 тисяч гривень.

Про це йшлося під час прес-конференції в Луцькій міській раді 7-го березня.

Пріоритети конкурсу стосуються нових туристичних об’єктів, інклюзивних проектів, фестивалів, подій, заходів та IT-продуктів.

Половину бюджету наповнює Управління туризму та промоції міста Луцька, іншу частину – Британська Рада в Україні. Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 30 000 гривень.

Представник Британської Ради в Україні Захарій Ткачук зауважив, що заявки приймають до 7-го квітня.

«Нам нецікаво фінансувати лише ініціативи, а важливо розбудити в людей відповідальність. Тому ми дофінансовуємо половину проектів у невеликих містах. Нам цікаво людей навчати. В умовами конкурсу можна детальніше ознайомитися на сайті й подати онлайн-заявку. Для цього варто сформувати ідею, описавши її. Експертне середовище оцінює її чи вона реальна. Далі буде навчання, бо часто подають лише ідею без ефективних варіантів реалізації. Так, до 7 квітня приймаємо заявки, 18-го квітня буде презентація ідей, 21-го квітня слухатимемо кінцеві версії проектів та визначатимемо найкращих. Зауважу, що це вже 5 місто, в якому відкриваєтсья подібний конкурс», - розповів Ткачук.

У цій ініціативі можуть брати участь лучани від 18 років. Заявку подає фізична особа, яка проживає в Луцьку.

Організатори проектного конкурсу - Управління туризму та промоції міста Луцька у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
30? Показати IP 7 Березня 2017 19:57
макс. 30тис.гривень? - ну просто шикарно! і мова йде про "нові туристичні обєкти, фестивалі". ну-ну... на пару табличок "маршрутів" може хватити...
скептик Показати IP 7 Березня 2017 23:14
за такі копійки можна організувати маски-шоу під назвою "Пригоди туриста в Україні" або "Наїзд кровосісів на європейського туриста в Україні"
двірник Показати IP 11 Березня 2017 11:08
Управління туризму за ваш річний бюджет можна парк довести до людського вигляду і сміття під замком прибрати для початку пустих розмов про туризм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus