USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оновлять дитячі майданчики

2 Червня 2019 18:16
У місті Луцьку протягом року заплановано оновити низку дитячих ігрових майданчиків.

Відкриті торги оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 червня, аукціон, своєю чергою, має розпочатися вже 18 червня.

Так, департамент за кошти місцевого бюджету планує закупити 60 одиниць обладнання для дитячих ігрових майданчиків: 12 гойдалок-балансирів, одну односкатну гірку, три каруселі з сидіннями, 22 ігрових комплексів різного типу, чотири гойдалки на пружині, 10 дитячих пісочниць зі столиками, 5 дитячих пісочниць із лавами для сидіння та три подвійні гойдалки.

Очікувана вартість обладнання становить 660 тисяч гривень.

Усі конструкції повинні бути виконані з нержавіючої сталі й мати гарантійний термін обслуговування не менше 24 місяців.

Окрім того, учасник торгів має надати необхідні документи, які засвідчуватимуть, що обладнання відповідає всім законодавчим нормам.

Поставити конструкції мають до 20 вересня поточного року.

Як раніше повідомляв у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась, заміна та встановлення нового ігрового обладнання для дітей заплановані, зокрема, в рамках проведення капітальних ремонтів прибудинкових територій у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus