USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких дворах оновлять дитячі майданчики

8 Травня 2019 10:36
У низці дворів міста протягом цього року планують оновити дитячі ігрові майданчики.

Відкриті торги департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив 6 травня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 22 травня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 23 травня.

Департамент за кошти місцевого бюджету має намір закупити 45 одиниць обладнання для дитячих ігрових майданчиків: по 15 ігрових комплексів, подвійних гойдалок і шведських стінок.

Очікувана вартість обладнання становить 1 млн грн.

Усі конструкції повинні бути виконані з нержавіючої сталі й мати гарантійний термін обслуговування не менше 24 місяців.

Окрім того, учасник торгів має надати необхідні документи, які засвідчуватимуть, що обладнання відповідає законодавчим нормам.

Поставити конструкції мають до кінця серпня поточного року.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась, заміна та встановлення нового ігрового обладнання для дітей заплановані в рамках проведення капітальних ремонтів прибудинкових територій у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus