USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові правила: у Луцьку на двох вулицях заборонили повороти

17 Червня 2020 14:40
В обласному центрі Волині триває робота з оновлення розмітки на дорогах. До того ж заборонили два повороти: з проспекту Перемоги на вулицю 8 березня, а також з вулиці Франка на вулицю Шевченка, там відтепер можна повертати лише праворуч.

Як повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, упродовж 16-17 червня підрядники працюють на просп. Перемоги та просп. Василя Мойсея. Дорожники наносять «пластикову розмітку», яка має подовжений термін експлуатації та підвищені світловідбивні якості.

«Востаннє така розмітка тут наносилась в 2017 році та чесно «відпрацювала» визначений виробником період часу», – написав посадовець у Facebook.

«Також попереджаємо водіїв про те, що від завтрашнього дня поворот з просп. Перемоги на вул. 8 березня буде заборонений, а на місці розриву буде нанесена подвійна суцільна лінія. Це зменшить аварійність на перехресті вул. Шухевича, просп. Перемоги та вул. 8 березня та дозволить зменшити затори та час проїзду просп. Перемоги зі сторони просп. Соборності», – додав він.

Окрім того, Ігор Поліщук повідомив, що на мості на вул. Ковельській для повороту на вул. Набережну буде дві смуги руху.

«Міст на вул. Ковельській є одним з найбільш завантажених об‘єктів, особливо в сторону вул. Набережної. Для швидшого проходження цього перехрестя замовили нову схему руху, яка вже погоджена відповідними службами. Найближчим часом змінимо дорожні знаки та дорожню розмітку, після чого нова схема вступить в силу», – пояснив він.

До слова, днями на виїзді з вул. Франка на вул. Шевченка встановили новий знак. Тепер повертати там можна лише праворуч, пише «Перший». Водії, які рухаються вул. Франка і хочуть потрапити у центр міста чи на вул. Заповітну, мусять повернути праворуч, проїхати коло на перехресті вул. Шевченка і вул. Набержної, а тоді вже рухатися на Заповітну чи в центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дарт Вейдер Показати IP 17 Червня 2020 15:31
Встановіть будь-ласка світлофор на перехресті вулиць Львівської та Потебні.
Гуд Показати IP 17 Червня 2020 15:34
Але з вул. Франка на вул. Шевченка вміють і наліво поїхати до ДЮСШ (Будинок учителя), потім правий поворот і лівий на Заповітну (коли проскочити бистренько всіх нада :) Треба впорядкувати знаками рух вуличкою біля Будинку учителя
Не гуд Показати IP 17 Червня 2020 15:36
Міст на Шевченка потрібно розширювати, чи думати за новий паралельно.
Лучанин до Не гуд Показати IP 17 Червня 2020 18:38
Від Яровиці мав би бути міст з виїздом на Ковельську, це би значно розвантажило і Шевченка і Ковельську. Теж саме на місці де вже побудована висотка на Дубнівській.
Анатолій Показати IP 17 Червня 2020 22:51
Світлофори на перехресті Потебні-Європейська в районі кладовища, перехід парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки.
Володимир Показати IP 17 Червня 2020 23:04
на розвилці біля нової лінії потрібен не світлофор ,а зробити КІЛЬЦЕ!!!
чули дзвін Показати IP 18 Червня 2020 21:36
Сьогодні, 18 червня як повертали з Франка і з Перемоги на 8 Березня наліво, так і повертають
Парень Показати IP 20 Червня 2020 14:07
А коли зроблять односторонній рух по вул. Гулака-Артемовського?
Луцьк вокзальний Показати IP 21 Червня 2020 12:23
А для чого заборонили поворот ліворуч з пр.Перемоги (у напрямку до Там-Тама) на вул.Шухевича? Чи дорожники подвійну суцільну помилково намалювали? Рішення виконкому ж такого не було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus