USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку оперативно розкрили убивство жінки

7 Березня 2016 13:59
Жорстоке вбивство сталося у Луцьку увечері в суботу, 5 березня. В квартирі на вулиці Володимирській у Луцьку правоохоронці знайшли мертвою 40-річну господарку помешкання. Вбивця перерізав їй туристичним ножем горло, наніс ножові удари по тулубу та втік, інсценувавши пограбування. Злочинця поліція затримала менше ніж за добу. Про це прес-службі волинської поліції.

До Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Володимирській про те, що в одній із сусідніх квартир відкриті вхідні двері. Правоохоронці виявили в квартирі труп жінки із різаними ранами на тілі. На місце події одразу ж виїхали керівники Головного управління Національної поліції у Волинській області та Луцького відділу поліції, а також слідчо-оперативні групи, кінологічна служба.

Правоохоронці з’ясували, що трагедія сталася у суботу вранці о 4 годині. Вони встановили, що вбивство міг скоїти 39-річний чоловік загиблої. Його раніше вже притягували до відповідальності за крадіжки. Підозрюваного затримали під ранок наступного дня.

«Затриманому оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олександр Карпук, заступник начальника Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
це не той Показати IP 7 Березня 2016 14:36
карпук що був замом муковоза та не пройшов комісію
ааа Показати IP 7 Березня 2016 21:56
пройшов тільки на пониження
Анонім Показати IP 9 Березня 2016 07:16
Взяточник ще той

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus