USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку організовують «Школу наречених»

1 Березня 2017 15:45
Як правильно організувати весілля, дізнатися корисну інформацію про сучасні тенденції весільної моди, та отримати професійні поради від майстра весільних зачісок та макіяжу – інформацію про все це можна буде отримати під час заходу «Bridal School» (Школа наречених), який організовує весільний салон Wedding Room 5 березня у Луцьку.

Вже зовсім скоро розпочнеться новий весільний сезон 2017 року. Весілля – це неймовірна та по істині чарівна подія, яка запам’ятається на все життя. Але для того, щоб з цим незабутнім днем у вас були пов’язані лише приємні спогади, до нього необхідно підготуватись по максимуму. Відтак, аби зекономити гроші та час, Wedding Room і влаштовує для лучан Школу наречених.

Під час заходу усі охочі зможуть отримати цінні «уроки» про весілля від провідних спеціалістів своєї справи: Кіно Про Вас, ведучий КВН Віктор Присяжнюк, Anna Andriyuk Photography, декор від Valensia, Постановка Весільного Танцю Луцьк, професійні поради від майстра весільних зачісок та макіяжу Ірини Бондаренко, і, звичайно, корисну інформацію про сучасні тенденції весільної моди від весільного салону Wedding Room.

Варто додати, окрім того, що вхід на весільний захід буде абсолютно безкоштовний, для майбутніх наречених передбачили приємні сюрпризи від організатора.

«Кількість місць для присутніх обмежена (до 30), тому якщо ви дійсно бажаєте відвідати Школу наречених, рекомендуємо записатись вже сьогодні! Не пропустіть це шалене та надзвичайно цікаве дійство!», - закликають лучан.

«Bridal School» відбудеться 5 березня за адресою: Луцьк, вулиця Лесі Українки, 57 (поряд з кафе Дядя Pizza / будівля магазину АЛЛО).

Деталі за телефоном: 099 466-45-95 (Марина) або у Фейсбук та ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Bräutigam Показати IP 10 Лютого 2017 11:36
це якось повпливає на те що кожен другий шлюб закінчується розводом?
Руслана до Bräutigam Показати IP 10 Лютого 2017 16:52
Bräutigam, на статистику розлучень, скоріш за все, впливає безглузда поставка питання, типу: «Одружусь но я, бо всі так роблять» або «28 років, і ше не замужем? *О*»... ну чи так, як у Вас)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus