USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку особлива молодь зможе й надалі розвивати власні таланти

4 Лютого 2016 16:30
Волинський обласний молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» не платитиме за комунальні послуги.

Про це стало відомо під час засідання 3-ої чергової сесії Луцької міської ради 2 лютого.

Так, зі слів депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука, правління ВОМ Центр реабілітації «Джерело життя» знаходиться у Луцьку за адресою проспект Соборності, 35а. Організація функціонує понад 13 років. Нині вона опікується 67 молодими людьми, які займаються у гуртках бісероплетіння, макраме, вишивки, флористики. Окрім цього, на базі «Джерела життя» функціонує театральна студія, яка дозволяє представникам особливої молоді розкрити свої таланти. Із молодими людьми також на безоплатній основі працює логопед та дефектолог.

Однак, оплата за комунальні послуги, на жаль, непідйомна для організації, що є абсолютно неприбутковою.

Вислухавши такі аргументи, луцькі обранці громади проголосували «за» те, аби виділити кошти з міського бюджету на компенсацію за комунальні послуги. Таку ініціативу підтримали 36 депутатів.

«На жаль, не можна просити зробити комунальні послуги безкоштовними, бо геть за усе потрібно платити. Але ми можемо їх компенсувати з міського бюджету», – резюмував Луцький міський голова Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Да! Показати IP 4 Лютого 2016 18:32
Правильне рішення. Романюк молодець.
АС Показати IP 4 Лютого 2016 23:07
От покидьок Романюк вже схему розробив як гроші з бюджета красти і відкати отримувати жах який аморальний тіп

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus