USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку освітили вулицю і встановили пів сотні енергоощадних світильників

13 Червня 2019 15:32
На вулиці Макарова здійснено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення. Також працівники підприємства «Луцьксвітло» здійснили заміну 52 світильників на вул. Клима Савури.

Сучасне LED-освітлення на вул. Макарова забезпечить яскраве і водночас комфортне для очей світло в темну пору доби. До того ж, воно економне і має багаторічний термін використання без заміни ламп.

«Ми вирішили освітлювати Луцьк виключно LED-лампами, вже маємо чимало схвальних відгуків лучан, які оцінили нову якість освітлення», – розповів перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

З його слів, в окремих районах замінюємо не лише світильники, але і бетонні стовпи на оцинковані електроопори, які і виглядають краще і слугують якісніше.



В районі вул. Кравчука таким чином освітили провулок біля школи №21, тут яскраво освітлені як проїжджа частина, так і пішохідна зона.



Також здійснено заміну освітлення на вул. Клима Савури.

«Здійснено заміну 52 світильників на енергоощадні з функцією димірування. Ця функція забезпечує зменшення споживання електричної енергії світильниками відповідно до встановленого графіку», - розповів директор підприємства «Луцьксвітло» Валерій Мазін.

Нові освітлені вулиці особливо привабливо виглядають в темну пору, додаючи затишку і полегшуючи життя лучанам, як пішоходам, так і водіям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus