USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку патрульні допомогли дістатися лікарні чоловіку, який стікав кров'ю

15 Вересня 2023 17:02
«Чоловік сильно порізав руку, супроводите нас до лікарні?» – з таким проханням учора до луцьких патрульних звернулася схвильована водійка.

На годиннику було близько 17-ї інспектори Максим Мацюк та Олександр Титаренко у той момент саме контролювали швидкісний режим за допомогою TruCAM на вулиці Набережній. Відмовити подружжю вони, звісно ж, не могли, інформують у патрульній поліції Волині.

Із супроводом поліцейських вже за лічені хвилини постраждалий та його дружина були в медичному закладі. Виявилося, що травму громадянин отримав з власної необережності. У себе на обійсті він складав дошки, перечепився за опору, яка тримала їх, та впав на розбиту пляшку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus