USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку патрульні знайшли наркотики у чоловіків, які переходили дорогу у невстановленому місці

15 Березня 2021 14:51
11 березня під час патрулювання на вулиці Домни Гордіюк інспектори виявили чоловіка, який перейшов проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Під час спілкування із чоловіком, він поводив себе підозріло, тож до нього, відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні застосували превентивний захід поверхневу перевірку. Під час цього у особи виявили порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на наркотичну, інформують на сторінці патрульної поліції Волині у Фейсбуці.

Згодом, цього ж дня, на вулиці Ковельській інспектори помітили двох осіб, до яких також застосували превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої у 23-річного чоловіка виявили згорток, у якому знаходився поліетиленовий пакет із, ймовірно, наркотичною речовиною.

А вчора, 14 березня, патрульні тієї ж роти, патрулюючи вулицю Івана Франка, помітили чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці.

Під час спілкування із 30-річною особою, патрульні помітили в неї ознаки наркотичного сп’яніння. До того ж чоловік поводив себе агресивно, мав підвищену жвавість та рухливість ходи і нечітку вимову слів.

Патрульні, відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», здійснили поверхневу перевірку, під час якої виявили 2 згортки, всередині яких була подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожа на наркотичну.

У всіх випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Во-як Показати IP 15 Березня 2021 15:09
Виявляється що люди з наркотиками переходять дорогу виключно у невстановленому місці. Тепер їх буде дійсно легше шукати. :)
Я Показати IP 15 Березня 2021 16:45
Де тих наркоманів стільки у Луцьку набралося. Кошмар. Труїти себе цією гидотою, гробити здоров'я...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus