USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку патрульний врятував 27-річного самогубця

1 Березня 2019 13:28
У Луцьку патрульний врятував чоловіка, який намагався скоїти самогубство.

Про це інформують на сторінці волинських патрульних.

«Стоїть на мості, має намір скоїти самогубство, просить не наближатись до нього», - таке повідомлення отримали луцькі патрульні сьогодні, близько 2 години ночі.

На вулиці Гнідавській, за поручнем, на краю мосту, стояв молодий чоловік, який мав ознаки сп’яніння і був розгублений. По телефону говорив диспетчеру служби 102, що зараз зіскочить вниз.

На місці зібрались кілька екіпажів патрульної поліції. Один з інспекторів почав вести розмову з чоловіком, переконував його не чинити самогубство. Той пояснював, що має сімейні проблеми і не хоче жити.

Патрульний застосував свої професійні вміння та психологічні прийоми при розмові з особою: чоловіки домовились, що інші екіпажі роз’їдуться, і тоді вони продовжать спілкування.

«Потрібно було зменшити емоційне напруження та переконати його відійти від краю мосту. Мої колеги від’їхали, ми лишились двоє. Лише після цього чоловік заспокоївся», - розповідає інспектор Патрульної поліції Волині Назар.

Патрульний відтягнув громадянина від краю мосту та допоміг сісти у службовий автомобіль. Потому його доставили до психіатричної лікарні.

Наразі життю й здоров’ю 27-річного волинянина нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Льоха Показати IP 1 Березня 2019 13:37
це подвиг????? медаль йому!!!!
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 15:25
Напилось,а поговорити не було з ким,от і позвонив,приїхали.Нічого,полежить прикутим до ліжка в ліпінах паро місяців і подумає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus