USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку перед поїздом врятували автомобіль, який застряг на коліях. Відео

17 Січня 2023 20:29
Днями патрульні отримали виклик, що на вулиці Дубнівській у Луцьку чоловік переїжджав колії у невстановленому місці і авто застрягло.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Оперативно прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили Ford Focus, задня частина якого була прямісінько на залізничній колії. Чергова по переїзду повідомила, що за 10 хвилин там має їхати потяг, тож діяти потрібно було негайно.

Допомогти поліцейським зголосилися п’ятеро перехожих. Разом з громадянами за лічені хвилини патрульним вдалося витягнути автівку з пастки та перетягнути на безпечну відстань.

Ця історія закінчилася добре та ніхто не постраждав.

Проте сталася ця пригода тому, що 39-річний водій сів за кермо, імовірно, напідпитку.

Під час спілкування патрульні виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак від проходження огляду як на місці зупинки, так і в медичному закладі чоловік відмовився.

Охоронці правопорядку склали на керманича адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп'яніння) та ч. 1 ст. 123 (Порушення правил руху через залізничний переїзд) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Січня 2023 20:59
Кусок п"яного дебіла могло зіпсувати життя не лише собі,а ще й машиністу потяга
Андерсон до Лучанка Показати IP 18 Січня 2023 07:13
Не кусок, а цілий, навіть в квадраті. Багата земля волинська на дурнів, його б на фронт, але він там з дурощів може своїх перестреляти
Радувець Ларіса Показати IP 18 Січня 2023 00:43
По морді хтось дав п'янюзі добряче?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus