USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку передбачають створити ізольовані зони для курців

1 Червня 2017 16:36
Стенди, які інормували б про те, що на вулицях заборонено курити, хочуть встановити у центрі Луцька. Окрім того, депутати міської ради вважають за доцільне облаштувати у місті ізольовані зони для курців.

Відповідний запит озвучив депутат Тарас Шляхтич до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука під час сесії Луцької міської ради 31 травня.

«Прошу у центрі Луцька визначити вільні від куріння зони. Відповідно, необхідно передбачити спеціальні окремі ізольовані місця для паління. Після цього варто встановити відповідний стенд у центрі міста, де містиметься про це відповідна інформація», - звернувся депутат.

Більшість депутатів міської ради підтримала запит колеги, щоправда, з другого голосування.

Зауважимо, минулого року лучани пропонували заборонити куріння на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, крім спеціально відведених місць. Втім, така ініціатива не знайшла підтримки.

Нагадаємо, що в 2013-му рої в Україні прийняли закон щодо заборони куріння у кафе та ресторанах. Також протизаконно курити і в громадських місцях та на території навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 1 Червня 2017 16:48
В нас все робиться через ***,спочатку штрафують,а потім роблять місце для курців,це треба було зразу зробити,а потім штрафувати.
Анонім Показати IP 1 Червня 2017 16:53
Місця, де будуть скупчуватия ті, хто спаживае речовину, наупаковака яких написан,що вон вбивае, треба назвати місцями АТТО-антитерористичної тютюнової операції.
Микола Показати IP 1 Червня 2017 17:13
А те що в нас в кафе і ресторанах курять це нікого не турбує? Наприклад на літньому майданчику Земана, ще й перепитали офіціанти чи потрібна попільниця...
Я до Микола Показати IP 1 Червня 2017 17:38
В кафе дозволено,не подобається ідіть в інше,де не курять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus