USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку передбачили кошти для будівництва житла воїнам АТО

5 Серпня 2015 13:13
Більше 2,5 мільйона гривень державних субвенцій перенаправили з обласного бюджету на Луцьк, аби будувати житло для воїнів АТО та їхніх сімей. Бюджет міста вносить корективи, втім, кажуть члени виконкому можуть бути бюрократичні труднощі із освоєнням грошей.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня.

Начальник управління фінансів та бюджету луцької місткої ради Лілія Єлова повідомила, що, кошти спрямовують на будівництво чи придбання житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які були в АТО та потребують поліпшення житлових умов.

Повна сума коштів субвенції на 2015 рік - 2 528 695 гривень.

Втім, члени виконкому висловили застереження, адже із освоєнням коштів можуть виникнути проблеми, мовляв, згідно із умовами виділення коштів, ціна за квадратний метр помешкання має бути 6,8 тисячі гривень, що не відповідає реаліям сьогодення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІН Показати IP 5 Серпня 2015 14:10
пропонуйте людям доплатити різницю.Напевне хтось має таку можливість.Все ж краще ніж нічого.Допоможіть людям взяти кредити, проценти візьміть на місто.При бажанні можна найти шляхи вирішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus