USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку перекриють три вулиці

25 Вересня 2017 16:15
Тимчасово призупинено рух транспорту вулицями Даргомижського, Сенаторки Левчанівської та Гаврилюка у Луцьку.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Так, у зв’язку з необхідністю виконання робіт на тепловій мережі централізованого теплопостачання у м. Луцьку, буде зупинено рух транспорту вулицею Даргомижського між житловими будинками № 1 і № 2 з 08.00 25 вересня до 17.00 29 вересня 2017 року.

Також у зв’язку з необхідністю виконання робіт на тепловій мережі в межах реалізації Проекту модернізації системи централізованого теплопостачання у м. Луцьку, зупинять рух транспорту з 08.00 25 вересня 2017 року і до завершення робіт:

- вулицею Сенаторки Левчанівської від перехрестя з вулицею Лесі Українки до житлового будинку № 9 на вул. Сенаторки Левчанівської;

- вулицею Гаврилюка від перехрестя вул. Сенаторки Левчанівської до житлового будинку № 24а на вулиці Лесі Українки.

Відповідні розпорядження підписав секретар міської ради Григорій Пустовіт. Цими ж документами доручено виконавцю робіт – ДКП «Луцьктепло – встановити необхідні дорожні знаки на період зупинення руху транспорту та відновити благоустрій після виконання ремонтних робіт, департаменту муніципальної варти - проконтролювати відновлення благоустрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus