USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перепоховають загиблого у 2014 році бійця-айдарівця

2 Вересня 2019 12:14
Рішення про перепоховання останків загиблого на сході у вересні 2014 року солдата ухвалили члени виконкому.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 2 вересня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що на розгляд винесли лише один проєкт рішення – «Про перепоховання останків загиблого військовослужбовця Олександра Білоуса».

На звернення Володимира Михальчука, який діє за довіреністю та є представником Оксани Білоус, дружини військовослужбовця Олександра Білоуса, загиблого 5 вересня 2014 року в одному бою із лучанами-військовослужбовцями 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» та з нагоди вшанування пам’яті загиблих у бою айдарівців, за погодженням громадських організацій учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих підготували вказаний проєкт рішення про перепоховання останків загиблого солдата на Алеї почесних поховань міського кладовища в селі Гаразджа.

Комунальному підприємству «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» доручили забезпечити проведення перепоховання на Алеї почесних поховань міського кладовища та надання ритуальних послуг згідно з вимогами чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus