USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перевірять, чи тріщини у будинку несуть небезпеку

18 Серпня 2015 17:56
Багатоквартирний житловий будинок в Луцьку у тріщинах, а ЖКП говорить про ремонт покрівлі. Проблеми зі старою будівлею на вулиці Корольова виникли ще 6 років тому, містяни просять допомоги.

Про це йшлося під час прийому громадян у заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської сьогодні, 18 серпня, в Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку.

Мешканка обласного центру пані Гнатюк прийшла до чиновниці, аби та зарадила проблемі, адже не може знайти порозуміння серед комунальників.

«У нас старий будинок і серйозні проблеми з ним почалися у 2009-му році. Тоді ми писали скаргу на ім’я Миколи Романюка. Втім, сьогодні ситуація така, що наш будинок знаходиться в аварійному стані: майже на кожній стіні в квартирах тріщини. Ми зверталися із офіційним запитом в ЖКП й отримали відповідь у червні, що вони провели обстеження й покрівля потребує ремонту. Це добре, що покрівлю будуть ремонтувати, але що ж зі стінами?», - запитала пані Гнатюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОМАНЮК - У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ АНТИРЕЙТИНГУ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ КЕРІВНИКІВ

З цього приводу заступниця градоначальника інформувала, що дійсно, після Дня Незалежності жеківці запланували ремонт покрівлі, а тріщини хочуть замазати штукатуркою. Втім, аби заспокоїти скаржницю, запевнила, що наступного тижня вона приїде на місце із фахівцями, щоб довивчити питання й розібратися чи тріщини несуть небезпеку цілісності будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мешканка Показати IP 18 Серпня 2015 21:32
Тріщини штукатуркою??? Люди! Ви знущаєтесь????? От побачите.. Буде як на Рівненьскій.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus