USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку перевірили, як ремонтують дороги, двори та пішохідні доріжки

9 Квітня 2020 19:11
Перший заступник Луцького міського головиГригорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук у четвер, 9 квітня, проінспектували роботи по капремонту доріг, дворів та пішохідних доріжок, що незважаючи на карантин продовжуються в місті.

Про це йдеться у дописі Ігоря Поліщука у фейсбуці.

Повідомляється, що оглянули об’єкти на пр. Молоді 17а, 17б, 19 та проспекті Собороності, 13а, 13б, прибудинкові території на пр. Грушевського. Проінспектували, як проводиться ремонт заїзду до 25 школи.

«1. Триває капремонт одного з найбільших дворів міста на пр. Молоді, 17а, 17б, 19 та пр. Собороності, 13а, 13б. Двір був у жахливому стані, але ремонт усе змінить. Так на проїжджій частині і тротуарах буде вкладена бруківка, розширені паркомісця, відремонтована зливова каналізація та збільшена кількість зливових решіток, встановлено LED-освітлення, дитяче та спортивне обладнання та інше.

2. Ще донедавна заїзд до 25 школи – один з найгірших в Луцьку. Проїхати було просто неможливо ні до школи, ні до сусідніх багатоквартирних будинків. Тротуар теж відсутній. Тепер же тут – комфортний заїзд із нормальними та безпечними тротуарами. І учням школи, і їх батькам, і мешканцям прилеглих будинків буде комфортно і безпечно і їхати авто, і йти пішки.

3. У розпалі ремонт прибудинкової території на проспекті Грушевського, 11, 13, 15. Один з небагатьох дворів, який був в незадовільному стані й залишився без ремонту в Привокзальному м-ні.

4. Роботи з благоустрою проводяться також до найвіддаленіших вуличок нашого міста. Зокрема – провулку Качалова. Довгі роки асфальтне покриття дороги тут було повністю відсутнє, а мешканців постійно турбували проблеми із стоком дощових вод та утворенням калюж, що заважали пересуванню. Відтепер вони діставатимуться своїх домівок по якісному дорожньому покриттю», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Житель Показати IP 9 Квітня 2020 20:15
Біля 25 школи закатали люк асфальтом і не достали
Оля до Житель Показати IP 9 Квітня 2020 21:26
Достануть
Рома Показати IP 9 Квітня 2020 20:29
Молодці.бажання Вам,Здоров'я,натхнення ....
Правда! Показати IP 9 Квітня 2020 23:58
Питання до Ігоря Полішука, двір на Грушевського 11,13 один, який залишивя в незадовільному стані в Привокзальному районі?!!! Ви прикалуєтесь?!, Те що зроблений двір до вашої бабусі на Перемоги 23, ще не означає, що на Перемоги 25 його робити не потрібно?!!! Чи можливо це не в межах Привокзального???!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus