USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку перевізника хочуть позбавити ліцензії

12 Червня 2014 14:14
У Луцьку на одного з перевізників склали подання на позбавлення ліцензії за систематичні порушення.

Про це стало відомо під час профілактичної операції на пасажирському транспорті «Автобус 2014», яка триває на Волині з 27 травня до 20 червня, інформує «Вісник+К».

На Волині найбільша кількість перевізників сконцентрована у Луцьку. Як розповів начальник Луцького відділу ДАІ Віктор Главічка, їх перевірили уже понад сотню, тобто більше половини.

Державтоінспектори безпосередньо контролюють вихід машин на рейси. Оглянули понад 500 автобусів, у тому числі 17 транспортних засобів, якими перевозять дітей. 15 машин державтоінспектори «відбракували» через різні несправності. За цей же період зафіксували 86 випадків порушень правил дорожнього руху водіями автобусів. Правоохоронці видали власникам автотранспорту 64 приписи на усунення недоліків. Також, зі слів Віктора Главічки, на одного з перевізників склали подання на позбавлення ліцензії за систематичні порушення.

Після закінчення операції усі виявлені факти порушень систематизують, а звіт відправлять у Луцьку міську раду. Він слугуватиме додатковим фактором оцінки під час проведення тендерів на надання послуг з пасажирських перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ПЕТРО КАЛОРІЯ Показати IP 12 Червня 2014 16:03
Напевно принциповий перевізник, не дає на лапу. Хтось вірить ментам-главічкам?
НЕЛУЧАНИН до ПЕТРО КАЛОРІЯ Показати IP 12 Червня 2014 16:33
і правильно робить, що не дає на лапу. пора відучувати від дурних звичок
Петя Показати IP 12 Червня 2014 17:05
Пора і маршрутників "жати", бо вони знахабніли! Ментів не захищаю також, але і тим і іншим треба змінити погляди на життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus