USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку п’яний бухгалтер філії автодору втікав від патрульних на Volkswagen

6 Серпня 2023 16:17
У Луцьку за втечу від патрульних та п’яне водіння судили головного бухгалтера філії «Волинський автодор». Посадовця оштрафували та позбавили прав.

Як ідеться в постанові Луцького міськрайонного суду, 15 червня близько 23 години водій Volkswagen Валентин М. не зреагував на вимогу правоохоронців про зупинку авто на вулиці Львівській, намагаючись уникнути переслідування. Коли ж керманича нарешті вдалося зупинити, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, однак від освідування чоловік відмовився.

Водій, який працює головним бухгалтером філії «Волинський автодор», вчинив правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 122-2, ч. 1 ст. 130 КУпАП, але ні він, ні його адвокат Кушнірук А. В., вчергове не з’явилися на судове засідання.

Суд не прийняв до уваги клопотання обвинуваченого про відкладення розгляду справи, акцентувавши, що відрядження Валентина М. до Києва систематично співпадають із датою розгляду справи та тривають один день. Представники Феміди розцінили цей факт, як намагання затягнути справу та уникнути відповідальності за вчинені адміністративні правопорушення.

У підсумку суд оштрафував Валентина М. на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus