USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п’яний водій ВАЗа влетів у Mitsubishi та втікав від поліції

20 Листопада 2022 14:35
На Волині п'яний водій ВАЗа після зіткнення з автівкою «Мітсубісі» втікав від поліції. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 жовтня близько 23 години у селищі Олика на вулиці Пилипа Орлика.

Ківерцівський районний суд оштрафував винуватця ДТП на 17 тисяч гривень та на рік відібрав посвідчення водія.

П’яний водій автомобіля ВАЗ 2106 при виїзді на головну дорогу не надав перевагу в русі «Мітсубісі», внаслідок чого відбулося зіткнення автомобілів. Після вчинення ДТП водій ВАЗа не став чекати працівників поліції та втік з місця аварії.

Згодом він проігнорував вимогу поліцейських зупинитися, яка подавалася проблисковими маячками синього кольору і звуковим сигналом.

На засідання суду винуватець ДТП не з’явився. Незважаючи на це, суд визнав його винним після дослідження доказів та оштрафував на 17 тисяч гривень. Крім того, на рік позбавив водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus