USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний чоловік кинувся під машину

10 Червня 2018 09:17
У Луцьку з самісінького ранку чоловік, який брав участь в нічній гулянці, поводився неадекватно на міській вулиці, інформує Перший.

Це трапилося 10 червня.

Як розповіли очевидці, неподалік їхніх осель вночі на березі Стиру відбувалася вечірка, під час якої лунала гучна музика.

А зранку один з учасників вечірки кинувся під машину місцевих жителів. Коли на місце події прибула «швидка», то він почав кидатися на людей, зокрема й лікарів, і навіть на паркани. Після «кидка» він падав та короткий час лежав на землі і знову піднімався.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Капець Показати IP 10 Червня 2018 11:31
"Поліція нічо не зробить, треба щоб скора щось колола"(С) - і так завжди. А для чого взагалі існує поліція, щоб дати пораду? А потім вони приїдуть і скажуть що дії лікарів були неправомірні або щось в тому дусі. А щоб лікарі щось вкололи, то хто повинен тримати того "термінатора", небайдужі перехожі?
лучанин Показати IP 10 Червня 2018 12:43
головне, що швидку викликали.. ато не дай бог у алкаша від перепою серце стане..)) а у вас інфаркт.. ну то чекайте.. швидка зайня "важливою" справою..
Анонім Показати IP 10 Червня 2018 16:24
Бєлка,вона така.Ото дивіться малолітні гурмани дрінків,енергетиків,вас чекає така доля,бо в рекламі цього не покажуть і маленьким шрифтом не напишуть,про скалічене життя,розбиті сім'ї....пийте молодь,спивайтесь)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus