USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку п’яний чоловік на краденому авто скоїв ДТП

11 Вересня 2018 20:16
В обласному центрі Волині чоловік шляхом обману викрав автомобіль з паркувального майданчика на вулиці Єршова та скоїв на ньому ДТП.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 3 вересня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 8 грудня 2017 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, шляхом обману отримав від охоронця паркувального майданчика ключі від замка запалювання та свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки «Фольксваген СС». Після чого з парковки на території авторинку на вулиці Єршова, 6 викрав автомобіль «Фольксваген СС» та поїхав у невстановленому напрямку.

Проте далеко заїхати на крадемо авто чоловіку не вдалося, оскільки на вул. Конякіна він потрапив у ДТП. Потому обвинувачений залишив «Фольксваген» на паркувальному майданчику на вулиці Єршова, де його і виявили працівники поліції та повернули власнику.

Згідно з висновком експертизи, вартість ремонту автомобіля «Фольксваген СС» становить 165 тисяч 181 гривню, що є значною матеріальною шкодою.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Отож суд визнав його винним та призначив покарання - 5 років позбавлення волі, втім на підставі ст. 75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо обвинувачений протягом 2 років не вчинить нового злочину. Також суд задовольнив цивільний позов потерпілого щодо відшкодування обвинуваченим вартості ремонту автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus