USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку п'яний таксист в'їхав у бордюр і намагався втекти з місця ДТП

16 Березня 2021 14:32
У Луцьку на перетині вулиць Карбишева-Конякіна таксист в’їхав у бордюр та намагався покинути місце автопригоди.

Про це повідомляє патрульна поліції Волині.

У Луцьку вчора близько 16 години патрульним надійшло повідомлення про те, що на перетині вулиць Карбишева-Конякіна, таксист, ймовірно у стані сп’яніння, в’їхав у бордюр та намагається покинути місце автопригоди.

Нині його затримали очевидці та чекають на приїзд поліцейських.

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, виявили керманича Dacia Logan, який здійснив наїзд на бордюр та пошкодив транспортний засіб. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд на стан сп’яніння він відмовився.

У результаті на керманича склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, що вже завтра набирає чинності закон щодо посилення покарання за порушення ПДР. Так, порушення ч.1 ст.130 КУпАП карається штрафом у 17 тис. грн з позбавленням права керування на 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Адвокат з Луцка Показати IP 16 Березня 2021 16:17
То результат того, шо таксіст надихався перегару від п'яних клієнтів ! Хотів людям зробити як ліпше, швидше привезти тіло в сім'ю, а вийшло самі бачите як ! І роби тепер людям добре ! Ше й пямпочку розбив !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus