USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку п’яний водій, який втікав від поліції, заплатить 17 тис. штрафу

21 Липня 2021 23:07
Судили водія, який втікав у Луцьку від поліції, перебуваючи стані алкогольного сп’яніння. Луцький міськрайонний суд призначив йому 17 тисяч гривень штарфу та на один рік відібрав посвідчення водія.

12 червня водій ВАЗ 211540 на вулиці Рівненській, порушивши Правила дорожнього руху, втікав від поліції. Зокрема, він не реагував на проблискові маячки та звукові сигнали правоохоронців. Але поліцейським все ж вдалося затримали порушника на вулиці Теремнівській.

Вони помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння: запах алкоголю, порушення координації та мови. Від проходження огляду на місці зупинки авто та у медичному закладі охорони здоров`я водій відмовився в присутності двох свідків.

У суді чоловік визнав свою вину частково. Розповів, що того дня він їхав на авто додому, під час керування до нього зателефонували та повідомили погані новини. Тож він рознервувався, зупинив авто та випив 200 грамів горілки. Згодом чоловік вирішив викликати тверезого водія та від’їхав на 200 метрів у затінене місце, щоб дочекатися його. Однак до нього відразу під'їхав екіпаж патрульної поліції із увімкненими проблисковими маячками. Під час спілкування правоохоронці запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння, однак він відмовився, бо не мав бажання цього робити. Наголосив, що транспортним засобом у стані сп'яніння він керував, бо проїхав незначну відстань.

Незважаючи на покази водія, суд, дослідивши докази та взявши до уваги слова самого обвинуваченого, який зізнався, що все ж вживав алкоголь та керував автомобілем, дійшов висновку, що той винен.

Тож водію призначили 17 тисяч гривень штрафу та позбавили водійського посвідчення на рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus