USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку п’яний водій намагався втекти з місця ДТП

14 Квітня 2017 11:12
У ніч на 14 квітня на службу 102 надійшов виклик, що на перехресті вулиць Гордіюк-Кравчука нетверезий водій спричинив ДТП і намагається втекти. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

На місці події патрульні виявили два легковики, водія одного з них – Ауді 80 – не було.

На місце події прибув хлопець, який намагався забрати автомобіль, згодом підійшла власниця транспортного засобу та заявила, що це вона керувала. Однак очевидці стверджували, що водієм був все ж чоловік.

Полісмени оглянули прилеглу територію та виявили біля одного з будинків по вулиці Кравчука громадянина з ознаками алкогольного сп’яніння, який підходив за описом.

43-річного чоловіка впізнали очевидці, однак він не визнавав свою вину, натомість, почав ображати патрульних, дружину й сина, розмахував руками, поводився агресивно, відтак, на нього одягли кайданки.

Двоє осіб, які стояли поруч, спробували захистити затриманого, їх також затримали. На них склали протоколи за дрібне хуліганство і злісну непокору правоохоронцям.

На водія, який відмовився проходити тест на вміст алкоголю, оформили 4 протоколи: за спричинення ДТП, дрібне хуліганство, злісну непокору і керування в стані алкосп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Самурай Показати IP 14 Квітня 2017 11:35
Це Євген з автомийки Автоком, директора волиньгаза слуга. Це в нього часто буває. Любить по пьяні кататись. На цей раз наслідки важчі і може не відмажеться.
Собутильник Показати IP 14 Квітня 2017 12:29
Цей горе-водій в горгазі працює якимось начальником. Зараз проспиться і поліцаям газ на паску перекриє і вони його швидко відпустять. Ще і вибачаться.
Петро до Собутильник Показати IP 14 Квітня 2017 18:02
Він не начальник, а Коротін лакей, рахується у Волиньгазі, але працює тільки на свого боса на хаті і на мийці, а зарплату отримує у Волиньгазі. Ось так працюють в тій газконторі.
Мойша Показати IP 14 Квітня 2017 12:59
Подивіться як обрізаного побратима пов'язали!!! Хіба це не антисемитизм!!! http://www.volyn24.com/news/81400-avariia-mientovskyj-biespriediel-i-pryvit-grojsmanu-nichni-prygody-pianogo-ievreia-u-lucku-foto-video
Гройсман до Мойша Показати IP 14 Квітня 2017 15:49
Мене у Верховній Раді розпинають, а воно в болоті як свиня вилежується!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus