USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку п’яний водій втікав від патрульних

20 Лютого 2017 10:54
Патрульні затримали водія, який кермував автівкою напідпитку.

Так, у ніч на 20 лютого під час нічого патрулювання, близько 1 години ночі, на вулиці Шевченка патрульні помітили автомобіль, водій якого поводився підозріло за кермом. Помітивши полісменів, спробував утекти. На слизькій дорозі його транспортний засіб кілька разів занесло.

Однак чоловік не проїхав і кілометр, як його заблокували службовим автомобілем.

З’ясувалось, що втікав той недаремно, адже мав явні ознаки алкосп’яніння. Разом з тим, від огляду в наркодиспансері відмовився, тож за цим фактом на нього склали відповідний протокол ч.1 ст.130 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 11:32
зупинили, і вдразу із матюками до чоловіка.
Анонім Показати IP 20 Лютого 2017 13:45
от дивлюсь патрулі так і не навчились представитись, пред'являти посвідчення, та повідомити причину зупинки.
Правдоруб Показати IP 20 Лютого 2017 17:16
Це Валєра Онищук діючий працівник Камінь-Каширського МРЕВ, його ледь з міліції позбулися, а сестра його дружини (Віта Єсіонова - колишній бухгалтер УДАІ) начальник кадрів обласного регіонального сервісного центру влаштувала його в МРЕВ і прилаштувала ще й свою рідну сестру тобто дружину Онищука. От де необхідно працювати по корупції, як прозоро проводили конкурси, як підбирали "кадри" там ще таких багато є... Журналісти проведіть своє об’єктивне розслідування та інформуйте громадськість. Активісти, а де ВИ чи отримали блатні номера від Віскунова і понабирали в рот води!!! В регіональному сервісному центрі там дуже багато цікавого і куми і бувші і родичі тошо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus