USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку п'яний винуватець ДТП пропонував патрульним хабар

10 Червня 2023 10:20
У четвер близько 21-ї години екіпаж патрульних отримав повідомлення, що на вулиці Олексія Шума в Луцьку сталася автопригода. Правоохоронці вирушили на місце події, де з’ясували, що дорожньо-транспортну пригоду вчинив водій автомобіля Volkswagen Transporter. Останній не стежив за дорожньою обстановкою та, здійснивши наїзд на паркан, в’їхав у двір приватного будинку.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Коли патрульні прибули на місце події, то виявили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння. Це підтвердив і прилад Drager, який показав, що у видихуваному повітрі чоловіка міститься 2.53 проміле алкоголю.

Патрульні взялися складати адмінматеріали на водія, однак він почав пропонувати їм неправомірну вигоду. Попри неодноразові попередження, громадянин поклав до службового авто дві купюри по 500 грн.

На місце події охоронці порядку викликали слідчих, і таки склали на керманича два протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 10 Червня 2023 10:46
Що ж це робиться!? Кожен день повідомлення про п'яних водіїв! І нічого! Та повідбирайте ви атомобілі, водійські посвідчення! Посадіть когось за тяжкі наслідки їзди п'яним за кермом! В нас же військовий стан! От той алкаш, що за кермом скоїв смертельну аварію,, взнав, що вчора посадили або розстріляли водія, який був п'яним,,, В житті ніхто НІКОЛИ не сів би за кермо напідпитку!!!
Ковельчанин Показати IP 10 Червня 2023 11:50
Розумієте,що є такі алкашики які дружать з поліцією(міліцією) і їх відмазують, наприклад в Ковелі є такий сірожка-макоїд,то він бухий вже зранку,а не трогає ніхто бо шестьора мусорська.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus