USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку під потягом загинув юнак. Доповнено

29 Січня 2018 13:30
Потяг на смерть збив молодого чоловіка в Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині.

Так, 29 січня в районі вулиці Ківерцівської під потяг потрапив молодик. Від отриманих травм, юнак загинув. Наразі всі обставини встановлює слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські охороняють місце події. Особа загиблого встановлюється.

Як повідомив у Фейсбук Сергій Кушнір, трагедія сталася під «ківерцівським» мостом. За свідченнями очевидців, хлопець переходив колії в навушниках.

Це вже не перша смерть на коліях на вулиці Ківерцівській. Минулого року тут потяг збив чоловіка, а 26 травня поїзд збив жінку, яка загинула на місці подій. 18 травня на залізничному переїзді неподалік вулиці Карпенка-Карого поблизу готельно-ресторанного комплексу «Срібні лелеки» під вантажний потяг потрапила 16-річна лучанка. Дівчина загинула на місці.

Фото ВолиньPost:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
ого Показати IP 29 Січня 2018 13:38
привикли лазити по дорогах як телята... а поїзд то тобі не машина, що водій завжди крайній і буде зрулювати в стовп.
1 Показати IP 29 Січня 2018 14:14
100 % правда!! розумне по колії... ще й в навушниках ходити не буде...
владі Показати IP 29 Січня 2018 14:20
де забор вздовж колії? скільки ще там людей мають збити щоб його нарешті поставили?
Жора до владі Показати IP 29 Січня 2018 14:47
в мізках забор зробити треба спочатку
Вася до Жора Показати IP 29 Січня 2018 16:04
в деяких індивідуумів мозги відсутні тому їх може зупинити лише бетонний двохметровий забор
! до владі Показати IP 29 Січня 2018 14:56
Там взагалі то зробили обхід колій через міст.
Юрій до ! Показати IP 29 Січня 2018 15:13
І пішоходний перехід, який веде на колію...
? до Юрій Показати IP 29 Січня 2018 16:17
Пішоходний перехід веде на зупинку громадського транспорту, - маршрутне таксі №1 для пикладу там зупиняється. Все ! Далі някого пішохода немає, далі це вже наші не зовсім розумні і дуже ліниві люди сунуть через колію, як барани.
Кіт до Юрій Показати IP 29 Січня 2018 16:31
Там пішохідний перехід намальований до самої колії чи до узбіччя/тротуару? цікаво що робити коли траєкторія пішохідного переходу веде на стіну, лізти чи що? "ти думай трохи"(с)
Ніна Показати IP 29 Січня 2018 15:26
Співчуваю!!! Жаль. Нехай змля буде пухом.
Кіндрат Панасович Показати IP 29 Січня 2018 15:27
яким же треба бути щоб так піти з життя! )))
До людей Показати IP 29 Січня 2018 15:35
Люди, не судіть! Хлопець загинув через власну необережність, ішов задумався чи заслухався! Тут сам інколи ідеш і без наушників, а думка влізе в голову і нічого не чуєш і нікого не бачиш! Можливо доля в його така! Царство йому Небесне! Земля хай буде пухом!
Та Показати IP 29 Січня 2018 15:49
позатикайтесь вже нарешті ,"навушники, навушники", вся молодь і підлітки і навіть дорослі по всьому світі зараз ходять в навушниках, при чому повсюди, і тільки в нашій сраній тмутаракані це смертельно небезпечно і завжди ставиться в вину таким бідолашним.
ба до Та Показати IP 29 Січня 2018 17:05
тільки в нашій с?аній тмутаракані ті поізда ганяють як бєшені де хочуть і як хочуть, на пішоходів уваги нуль, забули вже що саме пішоходи винайшли поїзда, а не навпаки
КРОКОДИЛ Показати IP 29 Січня 2018 19:02
Царство Небесне загиблому і Вічний спокій... Скажу так, на підїзді до ст.Луцьк і на виїзді з нього я вже скільки разів писав, що машиніст поїзда має давати сигнал. Це і в районі заправки Рпромислова), і тут в районі мосту, і біля переїзду на Лідавській!!! Як тільки стається нещастя, ці горе-машиністи, яким байдуже, що там під колесами знаходиться чи хто там рухається, вислухавши вказівку від начальства, починають тиждень дудіти, а потім раптом забувають це робити, мовляв, у нас за плечима сотні пасажирів, і як говорять за порєбриком:бабы еще нарожают. Той, хто проектував ці так звані сходи по обох сторонах мосту, чи сам пробував поних підніматися коли там є купа снігу, чи з дитячим візочком, чи з тим же велосипедом? Впевнений, що ні. А для чого, для бидломаси зійде. Головне, що є. Відрапортували. Поставили попереджувальні таблички. Все. Амба. Хто ж тудою нормальний ходить? Роботяги на асвальтобетон, маршрутчики, працівники складів, різні орендарі, ну може хто на міжрайбазу чи на авіаторів... Одним словом: *івно, про яке згадують, коли потрібно буде голосувати... А людини немає вже і не буде... Буде тільки суха статистика. А хто-небудь моніторив, скільки людей загинуло на залізниці за минулий рік? Погугліть, цифра приголомшлива. Так як і від щоденних дтп і пожеж. Однак ми є начія, нас багато, нас не подолати...Ю-ко ТАК! Вангую, що так, як муніципали, вже забори та гаражі по місту всі познімали, роботи немає, вогнищ ще масово не палять, тільки-но якусь бабусю там оштрафували на Героїв УПА, так, що є вже плюсик у роботі, то мабуть поставлять там цілодобове чергування... Прорапортують. Поштрафують. Заставлять овець дертися наверх. І "будет все так чинно и благородно", як казав герой Георгія Віцина. Висновок: 1. Заставте машиністів гучно сигналити і дивитися на колію, хоч би у небезпечних зонах. 2. Облаштуйте там нормальні світлофори зі звуковим сигналом, як на ж/д переїздах. 3. Коли це заважко, переобладнайте тоді переходи на міст, для людей, а не для двоногих тварин. P.S. Люди там гинутимуть постійно: потяг мчить дуже швидко, автодорога приглушує його повністю, потім людський фактор, а ви кажете, що все навушники винуваті... Суєта-суєт...
Залізнодорожник Показати IP 29 Січня 2018 22:13
Від гудка потягу не захистять жодні навушники, а за метрів 15-20 від потягу то й вс..тись можна. Місць де люди можуть перетинати колії безліч, ніяких парканів не вистачить. Керує потягом локомативна бригада, де як мінімум один з машиністів має дивитись на колії постійно і в разі чогось подавати сигнал. Так що треба встановити був гудок чи ні, тоді стане ясно хто винуватий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus