USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку підприємство роками «воює» із сусідом за територію

23 Січня 2019 13:05
Земельну ділянку, що знаходиться на вулиці Тарасова, 32 роками не можуть поділити два сусіди – ПП «Лада 2000» та підприємець Смалюк.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 23 січня.

Нагадаємо, у 2015 році луцький підприємець Смалюк, який орендує частину території поряд із ПП «Лада» незаконно зніс встановлені підприємством естакади. До таких дій підприємець вдався після того, як 29 липня на 76-ій сесії Луцької міської ради йому відмовили у продажі ділянки, яку він орендує.

Тепер же обидва сусіди прийшли до обранців громади у пошуках справедливості, хоча у кожного із них власне бачення ситуації.

Йшлося про поділ земельної ділянки без згоди суміжного користувача - ПП «Лада – 2000».

Зі слів представника вищезгаданого підприємства, власника Володимира Пархомея, на території ПП «Лада - 2000» знаходиться зовнішній водопровід, який дістався підприємству згідно із договором купівлі-продажу землі.

«Коли я купував цю територію, я придбав її разом із водопроводом. Це вказано у договорі про купівлю-продаж. Він через мою фірму йде до Смалюка і знаходиться за метр від приміщення, що я будую. Я хочу, щоб мій сусід провів собі водопровід окремо», - зазначив власник «Лади».

На це голова профільної комісії Олександр Козлюк зазначив, що це питання члени земельної комісії розглядають уже втретє – а «віз і нині там».

«А якщо вам щось буде потрібно від сусіда, а він нестиме такі, перепрошую, нісенітниці?» - поцікавився він в доповідача.

Однак, останній відповів, що позиватиметься на сусіда до суду.

«Це ваше право, ми часто чуємо про суд, але чомусь не часто люди до суду звертаються», - зазначив голова профільної комісії лучанам.

Тож члени земельної комісії одноголосно проголосували «за» погодження земельних меж без сусіднього користувача.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що підприємець Смалюк вподобав собі певну територію і шляхом обману Луцької міської ради досяг того, аби обранці громади затвердили неправильні межі – відтак, естакади, які свого часу звела «Лада 2000», згідно з документами, опинилися на території Смалюка. Водночас, у 2010 році Апеляціний суд з'ясував, хто насправді встановлював естакади. Кілька років Смалюк та «Лада 2000» мирно співіснували. Але цьогоріч, отримуючи новий дозвіл на оренду земельної ділянки, Смалюк встановив паркан, яким відгородив естакади ПП «Лада 2000» до своєї ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 23 Січня 2019 14:36
Смалюк злодій зі стажем,перекидав купу народу не оформлюючи чи оформлюючи на мінімалку,а потім при розрахунку просто кидав,не цьому пройдисвиту до суду ходити
Навуходоносор Показати IP 24 Січня 2019 10:28
Видимо в том числе и по таким причинам бизнес - сделки в Украине зарубежные инвесторы часто характеризуют так: это сделки, в ходе которых бизнесмен А отбирает у бизнесмена Б товары, принадлежащие бизнесмену В, а бизнесмен В для возмещения потерь вытаскивает из кармана у бизнесмена Г деньги, принадлежащие украинскому налогоплательщику.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus