USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - пікет проти «дерибану» парку

26 Лютого 2014 10:10
Бажання побудувати котеджі у парку 900-річчя Луцька обурило лучан, які проживають на вулиці Космонавтів, яка є дотичною до парку.

Так, лучанка, Олена Сидорчук стверджує, ще у 2001 році виконком Луцької міської ради ухвалив рішення про передачу землі на території парку культури та відпочинку імені 900-річчя Луцька під забудову котеджів.

«Ми проти «дерибану» землі», - з таким гаслом звернулись до першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука та інших членів виконавчого комітету.

«Я 40 років живу на цій території, на очах цей парк будувався, і згодом демонтувався. Мій будинок – прямо навпроти. А виявилось, що ще 10 років тому землі повіддавали під приватні ділянки. Саме на тих місцях, де були атракціони, зробили ці ділянки», - бідкається лучанка Олена Сидорчук.

«Проблема у тому, що землі парку, якого ми усі так любимо, віддають «під шумок» для побудови котеджного містечка. А ви бачили що там робиться у вихідний? Там нема, де яблуку впасти!», - додає лучанин Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олександр Купін Показати IP 26 Лютого 2014 10:44
ОБЩАК ПР - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" (м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15) фінансував "беркут" та "тітушек", які вбивали людей. Керівник ОБЩАКА - Галина Скиба також винна в смертях Героїв Майдана. Необхідно покінчити з цим ОБЩАКОМ ублюдків ПР!!!!!!!
40-й квартал Показати IP 26 Лютого 2014 11:03
А ще парк зі стадіоном на 40 кварталі хочуть віддати ненажерливому жиду Вайману
Громада Показати IP 26 Лютого 2014 11:14
Романюк! Внесіть негайно зміни в Генплан міста, надайте відповідний статус паркам та встановіть їх межі!
САМООБОРОНА Показати IP 26 Лютого 2014 12:05
Те що Чорнуха став будівельником Волині всі знають.А чому крім нього не дають будувати іншим.Кричущий факт-Луцькому ЗБК(Іванішин Л.В,) держава ні чим не допомагає щоб підприємство могло працювати,на ньому прицюють теж такі самі прості робітники як і в Чорнухи,але Клімчук зробив так що будував і вигравав всі конкурси Чорнуха.ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ НОВОЇ ПРОКУРАТУРИ РАХУЮ Є ДУЖЕ БАГАТО РОБОТИ З ЦІЄЮ ФІРМОЮ Чорнухи.І ДОПОМОЖІТЬ ІВАНІШИНУ ЗАКІНЧИТИ БУДИНОК ЗА ТАМ-ТАМОМ НА КРИМСЬКОГО.ЛЮДИ ЧЕКАЮТЬ СВОЇ КВАРТИРИ ВЖЕ 7 РОКІВ.Ми свою зброю ще довго не сховаєм.
Лучани Показати IP 26 Лютого 2014 12:10
Ну що, лучани, дочекалися ми з вами нових часів з старими керовніками! Кому война, кому .....! Давай Микола, дерибань, і рука ж повернулася!
а де Показати IP 26 Лютого 2014 12:35
правий сектор.думаю його тут не буде
Sova Показати IP 27 Лютого 2014 08:37
Народ, а хіба Ви не в курсі, що всією Луцькою землею рулить і ділить її депутат Нікітюк?!! і котеджне містечко в парку 900-річчя теж його "давня мрія", яку напевно він скоро втілить,так як всім зараз не до того! а Вайман хай будує на 40-му, той хоча б для простих людей побудує, а не для сбушніків та прокуратури,як хотів той же Нікітюк, коли намагався забрати в Ваймана землю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus