USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пільговикам та студентам необхідно продовжити термін дії електронних квитків

20 Жовтня 2021 09:42
Пасажири пільгових категорій та студенти Луцької громади, повинні пройти щорічну актуалізацію електронного квитка для проїзду у громадському транспорті. Про це інформують на сайті Луцької міськради.

Персоніфікований багаторазовий пільговий та студентський електронні квитки підлягають щорічній актуалізації у картковому центрі. Процедура проводиться особисто.

Власникам таких квитків, що були отримані у 2019-2020 роках, необхідно здійснити актуалізацію для продовження терміну дії електронних квитків.

Для цього потрібно мати при собі такі документи, які пред’являються оператору при актуалізації:

– електронний квиток;

– паспорт громадянина України, або документ який його заміняє;

– документи, що дають право на пільговий проїзд;

– студентський квиток.

Неперсоніфіковані електронні квитки не потребують актуалізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2021 12:09
А що то за дурня така, невже по людськи не можна робити такі речі? Якщо учень, то вчиться в школі, якщо студент, то в бурсі чи інституті (вибачаюсь, зараз не вчать - в університеті), якщо пенсіонер, то всі дані про нього є в пенсійному фонді тощо. Не можна отримати там цю інформацію про пільговиків і внести певні корективи? Чому люди товпами повинні ходити і переносити коронавірус, особливо в момент загострення?
17 Показати IP 20 Жовтня 2021 12:12
Правильно. Коли зараза за вікном набирає обертів, зібрати пільговиків в одному приміщенні. Літом коли було все спокійно, тоді не можна було це зробити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus