USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Синці та перелом: у Луцьку побили чоловіка, - ЗМІ

3 Серпня 2017 13:42
Троє зловмисників у Луцьку 29 липня близько 21:30 напали на журналіста Ярослава Андрусяка.

Інцидент трапився в районі проспекту Соборності. Чоловік разом із дружиною та 6-річним онуком поверталися з дачі, пише ВАР.

Троє молодих та нетверезих хлопців стояли на тротуарі і про щось сварились. За якийсь момент, один з хлопців похитнувся і ледь не впав на дорогу під колеса автомобіля. Ярослав Андрусяк саме в цей момент проходив поруч, тож зробив їм зауваження.

Однак, докори старшого чоловіка не сподобались компанії молодиків. За нецензурними словами на чоловіка посипались стусани. Просто на очах у дружини та онука Ярослава Андрусяка побили троє молодих хлопців. Опісля, вони швиденько кинулись тікати у двори.

Зрештою, на місце інциденту прибула поліція.

У Ярослава Андрусяка, крім забоїв та саден, медики діагностували також ще й перелом лівої руки.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження по факту нападу та нанесення тілесних ушкоджень журналісту Ярославу Андрусяку. Їм вдалось встановити особи нападників – хлопцям по 20-21 рік. Деталі – з’ясовує слідство.

Як пише «Стопкор», Ярослав Андрусяк у вересні минулого року звернувся до Національного антикорупційного бюро із заявою, у якій виклав деталі кримінального правопорушення у роботі прокуратури та поліції Волинської області – а саме, про зловживання службовим становищем правоохоронців, приховування та покривання рейдерського захоплення СГ ТзОВ "Україна", привласнення майна підприємства, розбоїв, несплати податків, незаконного розорювання земель та розкрадання врожаю на території Одерадівської сільської ради у 2013-2014 роках. Як ідеться в повідомленні, активісти "Стоп корупції" підтримали журналіста Ярослава Андрусяка у справі про бездіяльність слідчого Національного антикорупційного бюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бумеранг Показати IP 3 Серпня 2017 13:48
Повернулось бумерангом за розпускання кулаків і за зламаний ніс журналісту Володимиру Приходьку. Старий, а розуму не набрався.
? Показати IP 3 Серпня 2017 13:50
Випадок ганебний,але до чого тут "журналіст" був би постраждалий сантехніком чи згадали б?
До ? Показати IP 3 Серпня 2017 14:32
Підтримую, бо знаю Анрусяка і його характер. На лобі не написано, що журналіст. Людина усім дає зауваження і часто грубі, і часто в нетверезому вигляді. і Часто сам пускає в хід кулаки. Старші журналісти знають, як він "пішов" з газети "Волинь нова", конфлікти з вже покійним Сачуком і т.п. Просто все сходило з рук. Навіщо чіпати людей? Навіщо "виховувати" на вулиці ввечері? Андрусяк - нестерпна людина. Якщо з ним не погоджуються, від зразу піднімає бійку, притому - підступними методами, як шакал. Сподіваюсь, зробить висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus