USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку погодили розміщення низки торговельних точок

6 Вересня 2017 14:16
Кіоски та літні майданчики у різних мікрорайонах міста дозволили розмістити члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 вересня.

Члени виконкому погодили розміщення низки тимчасових споруд у різних мікрорайонах міста.

Зі слів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталії Рибай, розмістити групу тимчасових споруд на вулиці Глушець просить підприємець Василь Попович. Йдеться про кіоск для продажу квасу, охолоджуючих напоїв, пива та літній торговельний майданчик поблизу зупинки громадського транспорту, що поряд з Центральним ринком. Погодити розміщення просять терміном до 1 березня 2018 року, а фактично торгівлю підприємець здійснюватиме лише до 15 жовтня цього року. Підприємець орендував земельну ділянку, а комплексна схема розміщення тимчасових споруд для вулиці Глушець не розроблена.

Член виконкому Ігор Муковоз поцікавився, чому дають дозвіл на торгівлю таким товаром саме у вересні, а не навесні, а також зауважив, що на Старому ринку досі «як стояв кіоск на кіоску, так і стоїть».

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт нагадав, що створили робочу групу щодо ринку, яка вивчатиме це питання і підготує пропозиції керівництву міста. Наразі депутати міськради вирішили не продовжувати термін дії договору оренди ділянки, на якій розташована частина ринку. Водночас, він визнав, що для нього теж виглядає дивним надання дозволу на розміщення кіоску саме восени.

Наталія Рибай пояснила, що паспорт прив’язки у підприємця діяв до 31 серпня. З її слів, підприємець хоче зарезервувати собі місце і надалі сплачуватиме кошти у міський бюджет, навіть після припинення торгівлі 15 жовтня.

Також цей підприємець просив погодити розміщення кіоску та літнього майданчика на проспекті Волі, 54 терміном на три роки. Об’єкт, зі слів посадовця, розмістили відповідно до комплексної схеми і щодо цього є позитивний висновок робочої групи.

Члени виконкому підтримали проекти рішень.

Окрім цього, члени виконкому погодили розміщення павільйону для торгівлі пресою на вулиці Софії Ковалевської терміном на три роки підприємцю Ігорю Скопюку, розміщення кіоску для ремонту взуття на вулиці Федорова, 2а на три роки підприємцю Валерію Пахолюку, літнього торговельного майданчика на вулиці Лесі Українки, 57 (з функціонуванням з 15 квітня до 15 жовтня) на три роки підприємцю Оресту Тимчаку, літнього торговельного майданчика на вулиці Франка, 3 на п’ять років підприємцю Валентині Федонюк та торговельного лотка (з періодом функціонування з 14 лютого до 31 жовтня) на розі вулиць Сенаторки Левчанівської та Глушець до 31 жовтня 2018 року підприємцю Миколі Павлюку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus