USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку показали 99 кубів жіночої душі

24 Грудня 2013 16:29
Експозицію, присвячену жіночому портрету та красі, що не має жодного цензу, презентували сьогодні, 24 грудня, у кав’ярні «Druzi forever».
Художня виставка буковинки Юлії Черванюк демонструє безмежну жіночу душу, яку не можна вмістити навіть у 99 метрах кубічних.
Виставка уже «побувала» у Чернівцях, Хмельницькому, а відсьогодні нею можуть помилуватися і лучани.
До слова, як розповіла молода мисткиня, у рідних Чернівцях вдалось приємно здивувати представниць прекрасної статі, які прийшли помилуватись картинами: деякі із них знайшли у роботах себе самих. Як розповіла Юля, більшість портретів малювала із фотосвітлин, при чому більшість дівчат не знали, що стали «героїнями» творів талановитої художниці.
«Не існує гарних та негарних жінок, адже кожна по-своєму особлива. Чому така назва? Бо душу виміряти не можна. Насправді, придумати та цікаву назву – найважче. Але у мене усі ідеї приходять у маршрутках. У кожній з цих робіт є моя душа. У кожній жінці є загадка, яку потрібно розгадувати », - каже мисткиня
Також серед гостей виставки розіграли безкоштовний портрет. Можливість потрапити на полотно випала працівнику Волинської обласної бібліотеки імені Олени Пчілки Жанні Литвиній.
За збігом обставин, відвідати експозицію прийшла і панянка, яка уже спробувала себе у ролі моделі. Лучанці Каті Хом’як незвичайний подарунок зробив чоловік сестри, яка живе у Чернівцях:
«Я бачила багато робіт інших художників, але Юля робить улюблену справу настільки щиро, що це відразу відчувається у її роботах», - поділилась враженнями дівчина.
До слова, мисткиня здебільшого працює у чорно-білих тонах, каже, що поки що на працю у кольорі не вистачає техніки. Утім, запевняє, що у майбутньому обов’язково творитиме і кольорові портрети.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus