USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку покажуть фотовиставку кращих робіт українців

3 Березня 2014 19:00
Доброю традицією став показ кращих фоторобіт конкурсу, який щороку проводить всеукраїнська газета «День». Цьогоріч у Луцьк видання привезе приблизно 120 світлин з числа переможців ювілейного XV Міжнародного фотоконкурсу, обраних з понад 2 тисяч надісланих праць. Особливістю цієї експозиції стане окремий розділ, присвячений героїчному Євромайдану.

Усі бажаючі зможуть відвідати відкриття заходу в п'ятницю, 7 березня, о 10.00 годині в приміщенні бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (вул. Винниченка, 30а). Учасником фотовиствки буде також головний редактор газети «День», уродженка Волині Лариса Івшина.
Серед запрошених – керівники міста Луцька, Володимира-Волинського, очільники області, засновник благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» Ігор Палиця та заступник голови правління Фонду Ірина Констанкевич, представники закладів культури, ЗМІ. Благодійний «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» в рамках просвітницької Акції «Подарунок рідній школі» щорічно дарує книги з серії «Бібліотека газети «День» кожній школі міста, поповнюючи тим самим бібліотечні фонди якісною літературою патріотичного звучання. Цього разу навчальні заклади Луцька отримають новинку – збірку «Підривна література».

Традиційно усі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу лідера глядацьких симпатій від лучан.

Цього ж дня о 12.00 у бібліотеці відбудеться зустріч студентської молоді та освітян Луцька із головним редактором «Дня» Ларисою Івшиною, присвячена презентації книжкової новинки – «Підривна література», яка є продовженням попереднього видання «Бронебійна публіцистика» та загалом серії «Бібліотека газети «День».
Виставка триватиме з 7 по 23 березня 2014 року. Вхід вільний, окрім неділі.

ДОВІДКА:
Фотоконкурс «Дня», який проводиться щорічно від 1999-го року — це найбільш масштабний соціальний проект газети, що поряд з іншими культурно-просвітницькими ініціативами видання (Бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», премією ім. Джеймса Мейса «Громадянська позиція» та ін.) став вже її візитівкою.
У Фотоконкурсі беруть участь як художники-професіонали, так і аматори-початківці з усіх куточків країни. Щороку наша «галерея на колесах» подорожує Україною. І обов’язкова зупинка – у Луцьку, де ми маємо чи не найбільше друзів. Окрім традиційних номінацій конкурсу – «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», «Світ очима дітей», додалася нова номінація «Цілі Розвитку Тисячоліття» від міжнародної організації ПРООН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 3 Березня 2014 20:43
Без сумніву, цікавий проект. Піду обов'язково!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus