USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку судили чоловіка, який вчинивши ДТП, вдарив патрульного

11 Січня 2018 14:33
В обласному центрі Волині чоловік, перевозивши патрони, вчинив ДТП, а коли його затримали патрульні, то він чинив їм супротив, нанісши удар по обличчю одному з них.

Про це йшлося 4 січня під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Суд встановив, що 10 вересня 2017 року чоловік незаконно придбав 5 патронів мисливської нарізної зброї, які перевозив в автомобілі «MazdaDemio». В подальшому він вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Писаревського, в’їхавши у зелені насадження на вулиці Писаревського.

Опісля вчинення ДТП на місце події приїхали патрульні, які при огляді автомобіля виявили та вилучили та виявили у чоловіка 5 патронів – згідно висновку експерта, патрони відносяться до мисливських боєприпасів і є патронами до мисливської нарізної зброї калібру 308 WIN, придатні для стрільби та виготовлені заводським способом.

Як вдалося встановити, перебуваючи на задньому сидінні службового автомобіля патруля «Isuzzu», чоловік наніс кулаками рук, які були зафіксовані у кайданки, один удар у ділянку правого ока патрульного, чим наніс йому легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому та попросив вибачення у потерпілого.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки, втім на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовка Показати IP 11 Січня 2018 14:55
Тут розкрили , а коли розкриють що жінку в Луцьку забили і хто це за хулігани і що це в місті такий безпорядок? Що патрульна поліція робить в такий час як людей вбивають і інші хуліганські дії проходть? Де поліція, катається чи катає когось на машині своїй? А як будуть звітувати про свою роботу то скажуть що вони справились і поменшало крадіжок і т.д. Чи не так?
муді до Вовка Показати IP 11 Січня 2018 16:48
шо тут розкривати, якшо тіп був невміняємий - заїхав в кущі і не міг з машини вилізти))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus