USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку понад 300 спортсменів змагалися на чемпіонаті з вільної боротьби

15 Лютого 2022 17:53
12-13 лютого у Луцьку на базі спортивного комплексу «Динамо» відбувся ІІІ Відкритий чемпіонат міста Луцька з вільної боротьби. Турнір зібрав понад 300 учасників – хлопців та дівчат – з Рівненської, Львівської, Івано-Франківської та Волинської областей.

«Змагання такого рівня з вільної боротьби відбуваються в нашому місті вже втретє, але саме ці є найбільш масштабними, адже зібрали рекордну кількість учасників! В деяких вагових категоріях кількість спортсменів сягала 40. Можна сміливо стверджувати, що за кількістю команд-учасниць наш чемпіонат отримав статус Всеукраїнського турніру», – розповідає головний організатор чемпіонату, Голова федерації боротьби вільної м. Луцька Кулаков Олександр.

Читати ще: Диво у день народження: Фонд «Тільки разом» здійснив мрію юної луцької гімнастки

У підсумку всі учасники чемпіонату здобули позитивні емоції та безцінний досвід, а переможці були відзначені подарунками від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus