USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку, попри заборону, все ж можна купити алкоголь у нічний час

23 Червня 2015 08:00
Цього року вже зафіксували більше десятка закладів, де нічної пори продають алкогольні напої. Три протоколи склали минулого тижня, під час останнього рейду.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва вчора, 22-го червня.

Звітуючи про хід виконання рішення міської ради від 20.04.2011 №9/23 «Про заборону продажу пива, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів», начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Олександр Козлюк доповів, що порушників регулярно ловлять «на гарячому».

«Цього року ми перевірили вже 100 об’єктів. Як виявилося, у 13 з них продавали алкоголь у заборонений нічний час. Зокрема, останні рейд, який ми здійснили минулого тижня, показав, що 3 заклади продають заборонений алкоголь. На них склали протоколи», - розповів чиновник.

Серед порушників є і злісні – хто не визнає правомірності рішення Луцької міської ради та продовжує продавати алкоголь попри заборону.

Олександр Козлюк запевнив, що таких бізнесменів будуть карати.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що мешканці мікрорайону ЛПЗ нарікають на незаконну торгівлю алкоголем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Kexfyrf Показати IP 23 Червня 2015 09:28
А наливайки на зупинках? Можливо вже їх зліквідують? Чи псевдодіяльність буде продовжуватись!!!!!
опа до Kexfyrf Показати IP 23 Червня 2015 10:34
Їх тільки збільшиться після осіннього збільшення ціни на алкоголь на 40%(((
Mik (галицька миша) Показати IP 23 Червня 2015 11:43
Навiщо заборони? Най нарiд споживає алкоголь, а пiдприємцi сплачують податки! Вiд заборон тiльки збитки.
День Показати IP 23 Червня 2015 12:24
Така ср*нь відбувається лише в Луцьку..можливо ще дехто обмежив, але Луцьк єдиний облцентр, що так зробив......Тернопіль, Львів, Ужгород, Франківськ - нормально продається алко вночі, і немає дибілів, які ходять буянять.....є культура споживання - тихенько взяли і пішли собі десь в тихе місце. У нас теж так в більшості відбувається, але всі ж вирішили боротись з продажами. Краще б роботу ППС і ДПС працювало б краще, а не дурницями займались
сусідка до День Показати IP 23 Червня 2015 14:10
ОБМЕЖИЛИ ВСІХ КРІМ СВОЇХ НІЧНИХ БАРДАКІВ! МАЛІ ПІДПРИЕМЦІ МОВЧАТЬ ЯК БИДЛО, А НІЧНІ ГЕНДЕЛИКИ МІСЬКОЇ РАДИ КОСЯТЬ ПО НОЧАХ БАБЛО!!!!!!!!!!!!
Mik (галицька миша) до День Показати IP 24 Червня 2015 06:45
Отак, це ж Галичина! Зовсiм iнша ментальнiсть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus