USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку повірка лічильників гарячої та холодної води стане платною

15 Грудня 2017 18:16
Повірка квартирних лічильників гарячої та холодної води у Луцьку здійснюватиметься на платній основі.

Про це інформують прес-служби ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал».

Зокрема, у повідомленні на сайті ДКП "Луцьктепло" зазначається, що зі складу тарифів на теплову енергію виключені витрати на встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії і гарячої води. Тож з 22 грудня ДКП "Луцьктепло" не проводитиме повірку квартирних лічильників гарячої води на безоплатній основі.

Вартість повірки становитиме 90,62 грн.

Прес-служба КП «Луцькводоканал» з приводу платної повірки лічильників холодної води інформує, що такі зміни відбудеться через те, що з тарифу на послуги з централізованого постачання холодної води та тарифу на послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) вилучені витрати на періодичну повірку квартирних засобів обліку.

Таким чином, йдеться у повідомленні, відбулося зменшення тарифу:

на послугу з централізованого постачання холодної води – 0,11 грн. за 1 м 3 (без податку на додану вартість);

на послугу з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 0,11 грн. за 1 м 3(без податку на додану вартість).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волиняка Показати IP 15 Грудня 2017 19:42
І хто має платити? Я??? Мене лічильник влаштовує, якщо водоканал вважає що його треба перевірити - будь-ласка. Приходьте, знімайте, перевіряйте за власний рахунок!
Тоха Показати IP 15 Грудня 2017 20:25
Болт вам в руки краяни.
Валерій Показати IP 15 Грудня 2017 20:27
Складається враження що в ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал» одні дибіли працюють і таких самих юристів після закінчення СНУ на роботу беруть. Читайте нову редакцію закону України Про метрологію та метрологічну діяльність - ст.17 п.4 де чітко все сказано. А все інше це ваші проблеми.
Василь Показати IP 15 Грудня 2017 20:46
Повірка на "Луцьктепло" коштує 90,62 грн.  Але це не єдине місце де можна зробити повірку. Повірку також робить завод-виробник цих лічильників "Електротемометрія" на Ковельській,  коштує повірка приблизно 70 - 75 грн. Тут є і плюси і мінуси. Плюси: повірку зроблять за один день,  якщо принесете до 9 год ранку,  то о 15 вже зможете забрати повірений лічильник. В обов'язковому порядку тепер міняють прокладку всередині корпуса, що гарантує відсутність протікання після повірки. Мінуси: повіряють лічильники лише власного виробництва,  тобто такі як на фото у цій новині. Завод в глибокій кризі,  працює по кілька днів на місяць. Тож перш ніж везти, дзвоніть на прохідну до охорони і запитуйте
Волинянці Показати IP 15 Грудня 2017 20:49
Нічого не докажете - я вже пробував(( Прийшли працівники водоканалу й відмовилися знімати лічильники на перевірку (нібито там поганий доступ, хоча мої аргументи, що до цього знімали й все було нормально, на них не подіяли). Дали координати приватної фірми, яка здійснює перевірку лічильників на платній основі ( 1 лічильник - 100 грн) якщо протягом місяця не буде проведена перевірка цією фірмою - будуть воду рахувать по загальному, ще й без субсидії))
Мешканець Показати IP 16 Грудня 2017 07:59
З Валерієм погоджуюсь на 100%.Все інше просто маячня.Закони України мають виконувати всі.Тим паче повірку мають виконувати без ніякого демонтажу,а прямо в квартирі.
Споживач Показати IP 16 Грудня 2017 09:20
Тьотки з великими д....Ви Закони хоч читаєте.Повірка лічильників водо-,газо-,електро- постачання та теплової енергії здійснюється субєктами господарювання за кошти надавача послуг(Закон про метрологію.....2016 року).В нас в країні вже "махновщина".За невиконання Законів передбачена відповідальність,в тому числі кримінальна.То заберіть свої "дурні" повідомлення(на платній основі).
Лучанка Показати IP 16 Грудня 2017 20:04
А чому Луцьктепло і інші не пишуть що вз в"язку з вилученням з тарифу суми повірки. яка закладена в тариф, відповідно зменшується сума оплати за воду холодної води і гарячої. повірка 1 раз в три роки. За три роки, набіжить така сума, якої достатньо для повірки буде. Але слідекйте за тим, шо тариф не зменшиться а збільшиться. Я пишу вже Антимонопольний і захист прав споживача. хай перевірять і їхні зарплати і тарифи і підвищення на опалення і все за погодженням депутатів. 28 мільонів вони не платили 7 років, а хто винен той хай платить .Ви вдумайтесь в цифру і чому не платили, за сім років уже погасили б частинами. Зняти премії з керівництва Луцьктепла і хай платять і притягнути до відповідальності і без права керувати.
психіатр Показати IP 16 Грудня 2017 21:03
От ви говорите "закони". Згідно із законом нам ЗОБОВ'ЯЗАНІ поставити безкоштовно газові лічильники до січня 2018 року. Поставили? У 2013 році почали безкоштовно ставити тим, у кого колонки, потім євромайдан, війна... і все заглохло. Суди стають на бік газової служби. Так само буде і з повіркою лічильників води. Самі будемо платити, а ні - так будуть нараховувати за загальною. І йдіть до суду, а там як про газ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus