USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Луцьку працівники швидкої переїхали в нове приміщення

1 Червня 2021 13:49
Працівники екстреної медичної допомоги, які раніше працювали у приміщенні за адресою Привокзальна, 13, тепер переїхали в нове приміщення на пр. Перемоги.

Оглянути нові умови та вивчити потреби до працівників швидкої в рамках робочого візиту прибув голова обласної ради Григорій Недопад та народний депутат України Вячеслав Рубльов, повідомляє Волинська обласна рада.

Як відомо, раніше працівники адміністрації екстреної медичної допомоги знаходилися в Луцьку за адресою Привокзальна, 13.

«Ми орендували приміщення для наших працівників в центру ПМСД в будинку, якому більше 50 років. Належних умов для роботи не було, – розповідає директор КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради Володимир Шмаль. – Ми просили обласну раду про виділення приміщення, щоб ми могли працювати, і нас почули. Тому величезна подяка голові обласної ради Григорію Недопаду та Вячеславу Рубльову, який проявляв ініціативу і допомагав».
Наразі в новому приміщенні розмістилися 61 працівник швидкої допомоги, каже медик. Додає: на Перемоги бригад швидкої немає, проте в цей район можуть максимально швидко дістатися карети з пунктів що на пр. Волі і з вул. Словацького.

«Ми взялись за покращення умов для адміністрації в останню чергу. Найперше ми забезпечили всі пункти і відділення, які є в нас по місту, хорошими побутовими умовами. Ми зверталися за допомогою до мера міста з проханням виділити додаткові приміщення і ми їх отримали. Так, пункти швидкої розміщуються на вулицях Корольова, Гордіюк, Бенделіані, Волі, Рівненській. І така логістика розміщення наших бригад дала можливість максимально скоротити час для приїзду медиків на виклик. І лише після того, як ми подбали про наші бригади, покращили умови для адміністрації», – наголошує Володимир Шмаль.

Григорій Недопад каже: потреба в більшому приміщенні для працівників адміністративного корпусу швидкої допомоги постала уже давно. Адже невелике приміщенні на Привокзальній не могло вмістити і працівників швидкої, і медиків амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги.

«Ми розуміли, що є потреба в розширенні амбулаторії на вулиці Привокзальній. Тому прийняли рішення про надання швидкій іншого приміщення, адже швидка та лікарі «первинки» перебувають на передовій боротьби з пандемією коронавірусу і ми маємо створити їм комфортні умови для надання допомоги усім волинянам», – розповідає голова обласної ради.

Очільник депутатського корпусу нагадав: раніше в кабінетах, які нині займає швидка, розміщувалося управління агропромислового розвитку ОДА. Щоправда, після проведення реформи децентралізації багато обов’язків, які виконували чиновники цього структурного підрозділу перейшли на місця.

«Тож в управлінні відбулося скорочення і стало працювати менше людей. Тому плануємо облаштувати ще кілька кабінетів, які б дозволили працівникам швидкої вільніше себе почувати. Будемо працювати над цим та переглядати якість користування тими кабінетами, які тут орендують»,- зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus