USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку - прем'єра «Вій» у 3D

15 Січня 2014 07:00
Прем'єрний показ довгоочікуваного фільму «Вій 3D», знятого за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя, відбудеться 30 січня у кінокомплексі Adrenalin City.

Події в картині відбуваються у XVIII столітті. Картограф Джонатан Грін здійснює подорож в Східну Європу. Минувши Трансільванію, він розуміє, що заблукав. Неабияк поблудивши в тумані, він опиняється в невеликому козацькому поселенні. Народ живе тут в самітництві, захистивши себе від будь-яких контактів з рештою світу. Що приховують жителі хутора? Чого бояться і чому ховаються? Учений вирішує розгадати таємницю, пов'язану з ім'ям незвичайного міфічного створіння - Вія.

Над картиною працював російський режисер Олег Степченко. В головних ролях: Джейсон Флемінг, Олексій Чадов, Агнія Дітковскіте, Андрій Смоляков, Ігор Жижикін, Олег Тактаров.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus