USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентують «Три літри» поезії

5 Листопада 2014 22:00
Збірку поезії, на видання якої збирали кошти в інтернеті, нарешті презентують у Луцьку, - йдеться на сторінці орагнізаторів.

Гроші для книги збирали за допомогою соцмереж, а також аукціону побачень. Окрім цього, митці продавали свої роботи, а виручені кошти віддавали на видання збірки "три_літ_ри".

Усього до збірки увійшли твори 24 авторів із Луцька, Рівного, Львова, Києва, Коломиї. Однак важливий не лише літературний аспект. Книга унікальна ще й дизайном та оздобленням. Організатори самі збирали квіти, які засушували, сканували, переводили у відповідні формати, аби вони стали ілюстраціями до збірки.

"Результат цієї любові надзвичайно приємно навіть просто тримати у руках, ми вже не кажемо про саме "читати". Це — історія успіху, що тепер стане прикладом для творчої молоді усієї України", - відгукуються про збірку представники луцького культурного об`єднання "100 Вт".

Тож, у п`ятницю, 7 листопада, у Луцьку відбудеться одразу 2 презентації збірки:

- о 12:00 в Інституті філології та журналістики (аудиторія 101),

- о 19:00 у кав`ярні "KOFFEIN" (вхід вільний).

Над збіркою працювала ціла команда: Анна Яблучна (Бідун), яка взяла на себе верстку, дизайн, збір і редагування матеріалів, Аліна Ольхович – авторка, яка займалась піаром та допомогою у підготовці книги. Допомагали їм Роман Шулик (викладач) та Юрій Громик (декан Інституту філології та журналістики), Лілія Лавринович (доцент, викладач кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури) – саме вони відбирали вірші.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus