USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку продають сувеніри з оновленим муралом, кошти передадуть волонтерам

4 Серпня 2022 09:59
У Луцьку вуличний художник Андрій Присяжнюк оновив мурал із зображенням тризуба, намальований ще у 2015 році. У місті продають сувеніри із зображенням муралу, аби кошти, виручені з продажу, передати волонтерам.

Художник розробив стінопис із зображенням тризуба на проспекті Волі, основуючись на власні рефлексії на тодішні події в Україні. Місце створення стінопису символічне, адже поруч до 1980-х років розташовувалося старе міське православне кладовище, на якому поховані Герої визвольних змагань українського народу 1917-1921 років.

Як розповідав раніше Андрій Присяжнюк Інформаційному агентству Волинські Новини, на оновленому муралі – елементи, пов’язані із сучасними подіями в Україні, як-от квіти чи автомобільна техніка.

Читати ще: Вуличний художник створює новий мурал у центрі Луцька. Фото

Зі слів художника, мурал він реалізував за сприяння Луцького міського голови Ігоря Поліщука та мецената Ярослава Сахарути.

«На першому поверсі в магазині продаються постери з зображенням цього муралу – кількість обмежена. Також на вибір є інші ілюстрації Тризуба, стікерпаки на цю ж тему і стікери поштучно. Можете придбати собі на згадку, таким чином підтримавши армію, адже всі кошти передам волонтерам та відзвітую», – йдеться у дописі Андрія Присяжнюка у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Серпня 2022 10:36
визвольних змагань... Зараз теж ідуть змагання на Сході?
пасажир Показати IP 4 Серпня 2022 11:33
Гарний мурал,але будинок обшарпаний.Центр міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus