USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пропонують карати винуватців стихійних сміттєзвалищ

23 Грудня 2015 16:11
Щороку на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ закладаються кошти у міському бюджеті. Але причина їх утворення - не зникає. Відтак, в Луцьку пропонують ретельніше розшукувати винуватців.

Про це зазначив у своєму депутатському запиті депутат Богдан Богонос під час другої сесії Луцької міської ради сьогодні, 23 грудня.

Нагадаємо, в бюджеті 2016 року згідно з Програмою благоустрою міста на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ пропонують передбачити 600 тисяч гривень. Та, зі слів депутата, ці проблеми виникають щороку. До прикладу, цього року такі сміттєзвалища є на вулицях Карпенка-Карого, Гнідавській, Привокзальній, під шляхопроводом по проспекту Соборності.

Тож депутат пропонує посилити роботу з виявлення і притягнення до відповідальності осіб, які винні у створенні таких сміттєзвалищ.

Крім того, потребує змін і механізм вивозу сміття з дворів міста, адже часто служби залишають сміття, яке розташоване поруч сміттєвих контейнерів.

Тому депутат просить відповідальних чиновників налагодити координацію роботи підприємств, які вивозять сміття в місті із тими підприємствами, які прибирають території.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Екоінспектор Показати IP 23 Грудня 2015 16:26
Смішно. Щороку така ситуація. Щороку розмови. Де механізм? Хто займатись пошуком буде?
Богдан до Екоінспектор Показати IP 23 Грудня 2015 22:19
Є ціла структура на котру щороку виділяються кошти. Намагаємось змусити їх працювати
Екоінспектор до Богдан Показати IP 24 Грудня 2015 07:35
Сподіваюсь у Вас вийде. А то вже втомились всі діри закривати. І не лише ми. Сашко не те що Вітка. Він переживає.
221 Показати IP 23 Грудня 2015 16:48
ще б якби кожен викидав сміття в смітник, а не куди попало, чи біля підїзду, то ще б краще жити було!!
ТОМА Показати IP 23 Грудня 2015 23:28
Місто зовсім не прибирається. Підстанції електричні в так званих міських районах погрузли в смітті...Жкх теж не прибирае.Кажуть ,що то не їхня територія.Що то неУкраїна? сором!
Степан Показати IP 24 Грудня 2015 07:45
По вул.Черничевського, від Нової лінії до лікарні МВС, немає ЖОДНОГО смітника. Проте щороку весною зганяють студентів прибирати річечку яка схожа на сміттєзвалище

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus