USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку сміття прибирають мешканці інших міст та сіл

20 Серпня 2018 14:46
Комунальники Луцька пояснили, що проблеми з прибиранням сміття були через нестачу кадрів, тому запросили людей з інших населених пунктів, зокрема й з Рівненської області.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Ситуацію пояснив директор Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич.

«Щодо вивозу сміття, то є дуже багато нарікань від виконувача повноважень міського голови, у ЗМІ, мені постійно на вайбер люди шлють повідомлення. Але це все не тому, що наше підприємство почало гірше працювати. Адже ми все робимо для того, щоб мешканцям було максимально зручно й сміття вивозилося вчасно.

Усе тому, що в нас була проблема з тим, що не було фахівців, але зараз добрали колектив, чимало працівників є з Рожищ, Копачівки, інших населених пунктів, зокрема четверо живуть аж за 60 км в Рівненській області. Тому ми змогли забезпечити підприємство працівниками. Також цього року ми придбали 4 автомобілі, ведеться активна робота щодо придбання нових контейнерів», - інформував Валерій Кузьмич.

З його слів найохайніша вулиця в Луцьку - Героїв УПА, де всі мешканці мають нові контейнери й на вулиці завжди чистота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus