USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пропонують створити реєстр відремонтованих доріг

3 Березня 2017 10:29
Заради контролю стану доріг у місті створити реєстр проведених ремонтних дорожніх робіт пропонує автор електронної петиції.

Петицію щодо створення реєстру здійснених ремонтних робіт на дорогах Луцька зареєстрував 2 березня лучанин Павло Плюта.

«Для контролю стану доріг та їх ремонту пропоную створити у вільному доступі реєстр проведених ремонтних дорожніх робіт по місту Луцьку за останні 5 років із вказанням підрядників, відповідальних за ремонтні роботи, виграних тендерів та гарантійного терміну обслуговування.

Дорожні роботи у місті проводяться, але вже за кілька місяців після їх закінчення дорога починає руйнуватися, а після зими тверде покриття сходить разом зі снігом. Вимагаю зробити відповідальність за неякісні дорожні роботи неминучою та надати можливість лучанам контролювати експлуатацію дорожнього покриття протягом гарантійного періоду», - повідомляє у петиції автор.

Підписи на підтримку петиції збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бе Показати IP 3 Березня 2017 10:48
І створити підприємство відремонтованих доріг разом із директором, трьома-чотрима замами, по секретарю кожному, із цілою чорною та не зовсім чорною бухгалтерією та водіями. Одним словом, скорочення та економія коштів.
Сераховичі до Бе Показати IP 3 Березня 2017 15:19
А потім виясниться,що якісно відремонтованоі дороги-жодноі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus