USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують створити слідчу раду з питання захисту тварин

22 Липня 2017 15:04
Електронну петиції про створення слідчої ради та про звільнення керівника КП «Ласка» Дани Новарчук зареєстрували два дні тому. Але, незважаючи на малий термін, вона вже майже зібрала необхідну кількість голосів.

Автор електронної петиції - Діана Абрамова, просить Луцьку міську раду звільніть з посади Дану Новарчук та влаштувати тотальну перевірку на КП «Ласка». Крім того, жінка пропонує створити слідчу раду з питання захисту тварин у притулках міста, яка б перевіряла стан притулків та ставленням до тварин у них.


ЧИТАТИ ЩЕ: КЕРІВНИК КП «ЛАСКА» НЕ ЗМОГЛА ПРЕДСТАВИТИ ФІНАНСОВИЙ ЗВІТ

«Вимагаємо звільнити директора КП «Ласка» Богдану Новарчук та влаштувати повну перевірку діяльності даного підприємства. За 2017 рік було чимало скандалів, які пов'язані з халатним відношенням Богдани Новарчук до власних посадових обов'язків. Неодноразово волонтери спостерігали жахливі умови утримання тварин. Пропри те, що виділяються кошти з бюджету, попри фінансову допомогу волонтерів, стан КП "ласка" - жахливий! Повна антисанітарія, жодного розділення між хворими та здоровими тваринами, відсутність чітких звітностей про витрачені та отримані кошти. Тварини не облікуються, також є підозра, що навіть не лікуються, оскільки там чимало хворих. Також вимагаємо створити слідчу раду з питання захисту тварин, яка буде займатись перевіркою стану тварин та безпосередньо притулків. У разі виявлення антисанітарії, великої кількості хворих тварин, які не поміщені під карантин та яких не лікують, поганих умов утримування та інших факторів, які можуть нанести шкоду життю або здоров'ю тварин та людей, буде виявляти винних, аби притягнути до відповідальності», - пояснює у петиції лучанка.

Станом на 22 липня електронну петицію підтримали 267 людей із 300 необхідних, аби це питання в міській раді розглянули.

ЧИТАТИ ЩЕ: «КОНЦТАБІР «ЛАСКА»: КУДИ ЗНИКАЮТЬ ТВАРИНИ І ГРОШІ З ЛУЦЬКОГО ПРИТУЛКУ

Нагадаємо, нещодавно вже була петиція про звільнення Дани Новарчук. У відповіді на звернення зазначалося, що питання розглянуть на черговому засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Також звільнити директора КП «Ласка» вимагали 22 червня під стінами міськради. Тоді, громадські активісти та волонтери запевняли, що тварини на КП «Ласка» безслідно зникають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus