USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Директор «притулку» вбиває тварин»: листівки у центрі Луцька. Фотофакт

10 Травня 2017 19:34
Інформаційні тумби у центрі Луцька обклеїли листівками з закликами захистити тварин від директора КП «Ласка» Дани Новарчук.

«Тварини Луцька – смертники», «Директор притулку вбиває тварин», «Люди не будьте байдужими» - листівки саме з такими закликами розмістили на Театральній площі та на вулиці Лесі Українки.

Нагадаємо, неодноразово зоозахисники та волонтери виступали проти нинішнього директора «Ласки» Дани Новарчук, мотивуючи це тим, що нинішнє керівництво не забезпечує належного утримання тварин у притулку.

Як розповідали волонтери, незважаючи на те, що підприємство комунальне і вхід туди має бути вільний, їх не пропускають на територію, аби вони оглянули, у яких умовах наразі отримують тварин. Зі слів зоозахисників, аби потрапити на КП, їх змушують проходити «якісь сумнівні тести на адекватність». Також люди вимагають, щоб відповідні служби перевірили умови утримання тварин на КП «Ласка» та стан їхнього здоров’я. Окрім того, вони хочуть, аби перевірили, як керівництво підприємства розподіляє отримані гроші та доцільність їх використання.

Також раніше повідомлялося, що на КП "Ласка" в морозильних камерах замість харчів - трупи тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанка Показати IP 10 Травня 2017 19:48
Вона їх здає на заводи такі як Ковельський де роблять корм для птиці і свиней.
создатель Показати IP 10 Травня 2017 20:16
погані люди бачать тільки погане...
лучанин Показати IP 10 Травня 2017 20:47
Дану хочуть відсторонити від займаючої посади,.так хтось хоче зайняти її місце.Не слухайте цих активістів,вони не за дарма там стоять і бунтують людей.!Може це активістів треба тримати подальше від собак ,а то ще занесуть якусь болячку
лучанка до лучанин Показати IP 11 Травня 2017 17:16
Давно пора.
мешканка вул. Рівнен Показати IP 10 Травня 2017 22:40
коментатор під ніком лучанин, ймовірно, сама Дана. читачі, будь ласка, не полінуйтесь зазирнути в групу анти ласка на фейсбуці. ви знайдете реальні знімки і відео з притулку.
лучанин до мешканка Показати IP 11 Травня 2017 09:08
Якраз ніякого відношення до Дани немаю.Просто багато знаю інформаціїї стосовно цього притулку.Розповідають що поливаючи брудом Новарчук хочуть таким чином відсторонити її від займаючої посади,щоб пропихнути потрібну людину ,а за це отримати нещасні 30 срібляків.В свій час голосували за гречку,тепер таким чином хочуть споганити людину.Бог все бачить! Не копай яму ,а то сам в неї попадеш!
Лучанка до лучанин до мешканка Показати IP 11 Травня 2017 17:18
Вона сама себе споганила.Куди далі?Хамовита особа.
Лучанин до лучанка Показати IP 12 Травня 2017 08:56
Хтось за це поплатиться, прийде час.Кожному по ділам його.
Я Показати IP 12 Травня 2017 20:28
Тільки висуватись на посаду поки що нема бажаючих Ніхто з волонтерів не пробиває собі місце Просто зочуть, щоб тваринами займались, а не катували

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus