USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пропонують відкрити стіну слави

8 Лютого 2017 11:59
Стіну слави з інформацією про почесних громадян міста замість пам’ятників політичним діячам пропонує відкрити у Луцьку автор електронної петиції.

Петицію, автор якої ініціює відкриття стіни слави, зареєстрував 8 лютого Федір Товстанюк.

«Відкрити в Луцьку СТІНУ СЛАВИ, де будуть розміщені портрети і коротка біографія людей, які покращили життя міста.

Надати їм статус «Почесні громадяни Луцька», - йдеться у петиції.

Ініціатор петиції закликає не ставити пам’ятники політичним діячам, тому що наступна влада може їх знести, а стіна слави, мовляв, залишиться як історія. Підписи на підтримку петиції збиратимуть протягом наступних 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
778 Показати IP 8 Лютого 2017 12:12
Ідея цікава. Тепер щоразу когось з цієї стіни будуть знімати, а когось тимчасово чіпляти. Бо в нас когось сьогодні люблять, а завтра передають любов іншому.
хм. Показати IP 8 Лютого 2017 14:08
Це як колись була дошка пошани. Хай би була.Але знову підуть ходаки до влади,.і проситимуться щоб їх там повісили,а самі доброго слова не варті. От наприклад виходив Огородник орден за Заслуги, майже кожного дня ходив до Гунчика і просив того ордена,люди знають і регочуть,а на самому ділі,що він такого зробив? Гунчик стидався послати і йшов на поводку.Хоча є багато людей які дійсно заслуговують найвищих нагород.,але за такими не пропхнешся.Люди будьте трохи САМОКРИТИЧНИМИ!
ВОВК Показати IP 9 Лютого 2017 19:27
а давайте построїм пів бар. Скоро літо піво бум пити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus